Style & Presents is een initiatief van Sabine Keuning & Peggy Peters.

Samen gaan we onze droom achterna. Een bedrijf starten waarbij we van onze hobby ons werk kunnen maken. Hoe fijn is dat? Style & Presents brengt kleur, interieur en styling samen. We komen graag bij u langs om ons concept uit te leggen en om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Sabine:
Van jongs af aan altijd al graag met bloemen bezig willen zijn. In mijn werk als communicatieadviseur, projectmanager en event coördinator heb ik altijd een creatieve draai gegeven aan mijn opdrachten. Een droom komt uit door nu samen met mijn vriendin iedereen de mogelijkheid te geven om te kunnen genieten de kleur en gezelligheid die bloemen kunnen geven.

Peggy:
Al op de kunstacademie begon mijn liefde voor het stylen door de vele fotografie-opdrachten. Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in portretfotografie en stillevens van bloemen. Daarnaast heb ik zeventien jaar mijn eigen kleding-en accessoire winkel gehad in Breukelen. Die combinatie maakt dat een en ander mooi bij elkaar komt. De kunstbloemen van tegenwoordig zijn niet meer van echt te onderscheiden en daardoor erg geliefd. In deze tijd van noodzakelijke energiebesparing is het ook nog eens een duurzame oplossing. Dat spreekt me aan.